1 970 i Ord
et tusind nihundrede halvfjerds
| Tal | 1 970 |
|---|---|
| i Ord | et tusind nihundrede halvfjerds |
| Ordenstal | et tusind nihundrede halvfjerds. (1970.) |
| På en check | Et tusind nihundrede halvfjerds kroner og 00/100 øre |
| Tal | 1 970 |
|---|---|
1 970 med ord er et tusind nihundrede halvfjerds.
På en check skriver man Et tusind nihundrede halvfjerds kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet for 1 970 er et tusind nihundrede halvfjerds. (1970.).