1 901 i Ord
et tusind nihundrede en
| Tal | 1 901 |
|---|---|
| i Ord | et tusind nihundrede en |
| Ordenstal | et tusind nihundrede en. (1901.) |
| På en check | Et tusind nihundrede en kroner og 00/100 øre |
| Tal | 1 901 |
|---|---|
1 901 med ord er et tusind nihundrede en.
På en check skriver man Et tusind nihundrede en kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet for 1 901 er et tusind nihundrede en. (1901.).