1 784 i Ord
et tusind syvhundrede fireogfirs
| Tal | 1 784 |
|---|---|
| i Ord | et tusind syvhundrede fireogfirs |
| Ordenstal | et tusind syvhundrede fireogfirs. (1784.) |
| På en check | Et tusind syvhundrede fireogfirs kroner og 00/100 øre |