1 884 i Ord
et tusind ottehundrede fireogfirs
| Tal | 1 884 |
|---|---|
| i Ord | et tusind ottehundrede fireogfirs |
| Ordenstal | et tusind ottehundrede fireogfirs. (1884.) |
| På en check | Et tusind ottehundrede fireogfirs kroner og 00/100 øre |