1 468 i Ord
et tusind firehundrede otteogtres
| Tal | 1 468 |
|---|---|
| i Ord | et tusind firehundrede otteogtres |
| Ordenstal | et tusind firehundrede otteogtres. (1468.) |
| På en check | Et tusind firehundrede otteogtres kroner og 00/100 øre |