1 358 i Ord
et tusind trehundrede otteoghalvtreds
| Tal | 1 358 |
|---|---|
| i Ord | et tusind trehundrede otteoghalvtreds |
| Ordenstal | et tusind trehundrede otteoghalvtreds. (1358.) |
| På en check | Et tusind trehundrede otteoghalvtreds kroner og 00/100 øre |