1 339 i Ord
et tusind trehundrede niogtredive
| Tal | 1 339 |
|---|---|
| i Ord | et tusind trehundrede niogtredive |
| Ordenstal | et tusind trehundrede niogtredive. (1339.) |
| På en check | Et tusind trehundrede niogtredive kroner og 00/100 øre |