1 338 i Ord
et tusind trehundrede otteogtredive
| Tal | 1 338 |
|---|---|
| i Ord | et tusind trehundrede otteogtredive |
| Ordenstal | et tusind trehundrede otteogtredive. (1338.) |
| På en check | Et tusind trehundrede otteogtredive kroner og 00/100 øre |