1 309 i Ord
et tusind trehundrede ni
| Tal | 1 309 |
|---|---|
| i Ord | et tusind trehundrede ni |
| Ordenstal | et tusind trehundrede ni. (1309.) |
| På en check | Et tusind trehundrede ni kroner og 00/100 øre |
| Tal | 1 309 |
|---|---|
1 309 med ord er et tusind trehundrede ni.
På en check skriver man Et tusind trehundrede ni kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet for 1 309 er et tusind trehundrede ni. (1309.).