120 i Ord
et hundrede tyve
| Tal | 120 |
|---|---|
| i Ord | et hundrede tyve |
| Ordenstal | et hundrede tyve. (120.) |
| På en check | Et hundrede tyve kroner og 00/100 øre |
| Tal | 120 |
|---|---|
120 med ord er et hundrede tyve.
På en check skriver man Et hundrede tyve kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet for 120 er et hundrede tyve. (120.).