সংখ্যা কথায়
২,০১২ কথায়
দুই হাজার বারো
Fun fact about the number 12
সংখ্যা২,০১২
কথায়দুই হাজার বারো
ক্রমবাচকদুই হাজার বারো (2012)
চেকেদুই হাজার বারো টাকা
সম্পর্কিত সংখ্যা
সচরাচর জিজ্ঞাসা
২,০১২ কথায় কীভাবে লিখবেন?
২,০১২ কথায় দুই হাজার বারো
চেকে ২,০১২ কীভাবে লিখবেন?
চেকে দুই হাজার বারো টাকা লিখুন।
২,০১২ এর ক্রমবাচক কী?
২,০১২ এর ক্রমবাচক দুই হাজার বারো (2012)।
এতেও উপলব্ধ