6,988 in Words
six thousand nine hundred and eighty-eight
| Number | 6,988 |
|---|---|
| in Words | six thousand nine hundred and eighty-eight |
| Ordinal | six thousand nine hundred and eighty-eighth (6988th) |
| On a check | Six thousand nine hundred and eighty-eight and 00/100 |