| Number | 1993 |
|---|---|
| in Words | one thousand nine hundred and ninety-three |
| Previous Year | 1992 – one thousand nine hundred and ninety-two |
| Next Year | 1994 – one thousand nine hundred and ninety-four |
| Century | 20 |
| Decade | 1990s |
| Roman Numeral | MCMXCIII |
1993 in Words
one thousand nine hundred and ninety-three