| Number | 1984 |
|---|---|
| in Words | one thousand nine hundred and eighty-four |
| Previous Year | 1983 – one thousand nine hundred and eighty-three |
| Next Year | 1985 – one thousand nine hundred and eighty-five |
| Century | 20 |
| Decade | 1980s |
| Roman Numeral | MCMLXXXIV |
1984 in Words
one thousand nine hundred and eighty-four