| Number | 1915 |
|---|---|
| in Words | one thousand nine hundred and fifteen |
| Previous Year | 1914 – one thousand nine hundred and fourteen |
| Next Year | 1916 – one thousand nine hundred and sixteen |
| Century | 20 |
| Decade | 1910s |
| Roman Numeral | MCMXV |
1915 in Words
one thousand nine hundred and fifteen