| Number | 1904 |
|---|---|
| in Words | one thousand nine hundred and four |
| Previous Year | 1903 – one thousand nine hundred and three |
| Next Year | 1905 – one thousand nine hundred and five |
| Century | 20 |
| Decade | 1900s |
| Roman Numeral | MCMIV |
1904 in Words
one thousand nine hundred and four