Числа Прописом
950
is
дев'ятсот п'ятдесят
Fun fact about the number 50
Число950
Прописомдев'ятсот п'ятдесят
Порядковийдев'ятсот п'ятдесят-й (950-й)
На чекудев'ятсот п'ятдесят гривень 00/100 копійок
Поширені запитання
Як пишеться 950 прописом?
950 прописом — дев'ятсот п'ятдесят.
Як написати 950 на чеку?
На чеку пишуть дев'ятсот п'ятдесят гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 950?
Порядковий номер 950 — дев'ятсот п'ятдесят-й (950-й).
Схожі Числа
Також доступно