| Число | 567 |
|---|---|
| Прописом | п'ятсот шістдесят сім |
| Порядковий | п'ятсот шістдесят сім-й (567-й) |
| На чеку | п'ятсот шістдесят сім гривень 00/100 копійок |
567
is
п'ятсот шістдесят сім
Fun fact about the number 67
Поширені запитання
Як пишеться 567 прописом?
567 прописом — п'ятсот шістдесят сім.
Як написати 567 на чеку?
На чеку пишуть п'ятсот шістдесят сім гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 567?
Порядковий номер 567 — п'ятсот шістдесят сім-й (567-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 567 in Words (English)
🇪🇸 567 en Palabras (Español)