| Число | 507 |
|---|---|
| Прописом | п'ятсот сім |
| Порядковий | п'ятсот сім-й (507-й) |
| На чеку | п'ятсот сім гривень 00/100 копійок |
507
is
п'ятсот сім
Fun fact about the number 7
Поширені запитання
Як пишеться 507 прописом?
507 прописом — п'ятсот сім.
Як написати 507 на чеку?
На чеку пишуть п'ятсот сім гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 507?
Порядковий номер 507 — п'ятсот сім-й (507-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 507 in Words (English)
🇪🇸 507 en Palabras (Español)