| Число | 3 004 |
|---|---|
| Прописом | три тисячі чотири |
| Порядковий | три тисячі чотири-й (3004-й) |
| На чеку | три тисячі чотири гривень 00/100 копійок |
3 004
is
три тисячі чотири
Fun fact about the number 4
Поширені запитання
Як пишеться 3 004 прописом?
3 004 прописом — три тисячі чотири.
Як написати 3 004 на чеку?
На чеку пишуть три тисячі чотири гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 3 004?
Порядковий номер 3 004 — три тисячі чотири-й (3004-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 3 004 in Words (English)
🇪🇸 3 004 en Palabras (Español)