| Число | 267 |
|---|---|
| Прописом | двісті шістдесят сім |
| Порядковий | двісті шістдесят сім-й (267-й) |
| На чеку | двісті шістдесят сім гривень 00/100 копійок |
267
is
двісті шістдесят сім
Fun fact about the number 67
Поширені запитання
Як пишеться 267 прописом?
267 прописом — двісті шістдесят сім.
Як написати 267 на чеку?
На чеку пишуть двісті шістдесят сім гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 267?
Порядковий номер 267 — двісті шістдесят сім-й (267-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 267 in Words (English)
🇪🇸 267 en Palabras (Español)