| Число | 264 |
|---|---|
| Прописом | двісті шістдесят чотири |
| Порядковий | двісті шістдесят чотири-й (264-й) |
| На чеку | двісті шістдесят чотири гривень 00/100 копійок |
264
is
двісті шістдесят чотири
Fun fact about the number 64
Поширені запитання
Як пишеться 264 прописом?
264 прописом — двісті шістдесят чотири.
Як написати 264 на чеку?
На чеку пишуть двісті шістдесят чотири гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 264?
Порядковий номер 264 — двісті шістдесят чотири-й (264-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 264 in Words (English)
🇪🇸 264 en Palabras (Español)