Числа Прописом
180
is
сто вісімдесят
Fun fact about the number 80
Число180
Прописомсто вісімдесят
Порядковийсто вісімдесят-й (180-й)
На чекусто вісімдесят гривень 00/100 копійок
Поширені запитання
Як пишеться 180 прописом?
180 прописом — сто вісімдесят.
Як написати 180 на чеку?
На чеку пишуть сто вісімдесят гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 180?
Порядковий номер 180 — сто вісімдесят-й (180-й).
Схожі Числа
Також доступно