| Число | 1 601 |
|---|---|
| Прописом | одна тисяча шістсот один |
| Порядковий | одна тисяча шістсот один-й (1601-й) |
| На чеку | одна тисяча шістсот один гривень 00/100 копійок |
1 601
is
одна тисяча шістсот один
Fun fact about the number 1
Поширені запитання
Як пишеться 1 601 прописом?
1 601 прописом — одна тисяча шістсот один.
Як написати 1 601 на чеку?
На чеку пишуть одна тисяча шістсот один гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 1 601?
Порядковий номер 1 601 — одна тисяча шістсот один-й (1601-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 1 601 in Words (English)
🇪🇸 1 601 en Palabras (Español)