| Число | 155 |
|---|---|
| Прописом | сто п'ятдесят п'ять |
| Порядковий | сто п'ятдесят п'ять-й (155-й) |
| На чеку | сто п'ятдесят п'ять гривень 00/100 копійок |
155
is
сто п'ятдесят п'ять
Fun fact about the number 55
Поширені запитання
Як пишеться 155 прописом?
155 прописом — сто п'ятдесят п'ять.
Як написати 155 на чеку?
На чеку пишуть сто п'ятдесят п'ять гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 155?
Порядковий номер 155 — сто п'ятдесят п'ять-й (155-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 155 in Words (English)
🇪🇸 155 en Palabras (Español)