| Число | 1 500 |
|---|---|
| Прописом | одна тисяча п'ятсот |
| Порядковий | одна тисяча п'ятсот-й (1500-й) |
| На чеку | одна тисяча п'ятсот гривень 00/100 копійок |
1 500
is
одна тисяча п'ятсот
Fun fact about the number 100
Поширені запитання
Як пишеться 1 500 прописом?
1 500 прописом — одна тисяча п'ятсот.
Як написати 1 500 на чеку?
На чеку пишуть одна тисяча п'ятсот гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 1 500?
Порядковий номер 1 500 — одна тисяча п'ятсот-й (1500-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 1 500 in Words (English)
🇪🇸 1 500 en Palabras (Español)