571 Yazıyla
beş yüz yetmiş bir
| Sayı | 571 |
|---|---|
| Yazıyla | beş yüz yetmiş bir |
| Sıra Sayısı | beş yüz yetmiş birinci (571.) |
| Çekte | Beş yüz yetmiş bir Türk Lirası |
| Sayı | 571 |
|---|---|
| Sıra Sayısı | beş yüz yetmiş birinci (571.) |
571 yazıyla beş yüz yetmiş bir olarak yazılır.
Çekte Beş yüz yetmiş bir Türk Lirası yazılır.
571'in sıra sayısı beş yüz yetmiş birinci (571.)'dir.