470 Yazıyla
dört yüz yetmiş
| Sayı | 470 |
|---|---|
| Yazıyla | dört yüz yetmiş |
| Sıra Sayısı | dört yüz yetmişinci (470.) |
| Çekte | Dört yüz yetmiş Türk Lirası |
| Sayı | 470 |
|---|---|
| Yazıyla | dört yüz yetmiş |
| Sıra Sayısı | dört yüz yetmişinci (470.) |
| Çekte | Dört yüz yetmiş Türk Lirası |
470 yazıyla dört yüz yetmiş olarak yazılır.
Çekte Dört yüz yetmiş Türk Lirası yazılır.
470'in sıra sayısı dört yüz yetmişinci (470.)'dir.