Sayılar Yazıyla
20.329 Yazıyla
yirmi bin üç yüz yirmi dokuz
Sayı20.329
Sıra Sayısıyirmi bin üç yüz yirmi dokuzinci (20329.)
İlgili Sayılar
Sık Sorulan Sorular
20.329 yazıyla nasıl yazılır?
20.329 yazıyla yirmi bin üç yüz yirmi dokuz olarak yazılır.
20.329 çekte nasıl yazılır?
Çekte Yirmi bin üç yüz yirmi dokuz Türk Lirası yazılır.
20.329'in sıra sayısı nedir?
20.329'in sıra sayısı yirmi bin üç yüz yirmi dokuzinci (20329.)'dir.
Diğer dillerde de mevcut