88 i Ord
åttioåtta
| Tal | 88 |
|---|---|
| i Ord | åttioåtta |
| Ordningstal | åttioåttade (88e) |
| På en check | åttioåtta kronor och 00/100 öre |
| Tal | 88 |
|---|---|
| i Ord | åttioåtta |
| Ordningstal | åttioåttade (88e) |
| På en check | åttioåtta kronor och 00/100 öre |
88 med ord är åttioåtta.
På en check skriver man åttioåtta kronor och 00/100 öre.
Ordningstalet för 88 är åttioåttade (88e).