84 i Ord
åttiofyra
| Tal | 84 |
|---|---|
| i Ord | åttiofyra |
| Ordningstal | åttiofyrade (84e) |
| På en check | åttiofyra kronor och 00/100 öre |
| Tal | 84 |
|---|---|
| i Ord | åttiofyra |
| Ordningstal | åttiofyrade (84e) |
| På en check | åttiofyra kronor och 00/100 öre |
84 med ord är åttiofyra.
På en check skriver man åttiofyra kronor och 00/100 öre.
Ordningstalet för 84 är åttiofyrade (84e).