830 i Ord
åttahundratrettio
| Tal | 830 |
|---|---|
| i Ord | åttahundratrettio |
| På en check | åttahundratrettio kronor och 00/100 öre |
| Tal | 830 |
|---|---|
830 med ord är åttahundratrettio.
På en check skriver man åttahundratrettio kronor och 00/100 öre.