808 i Ord
åttahundraåtta
| Tal | 808 |
|---|---|
| i Ord | åttahundraåtta |
| På en check | åttahundraåtta kronor och 00/100 öre |
| Tal | 808 |
|---|---|
808 med ord är åttahundraåtta.
På en check skriver man åttahundraåtta kronor och 00/100 öre.