801 000 i Ord
åttahundraetttusen
| Tal | 801 000 |
|---|---|
| i Ord | åttahundraetttusen |
| Ordningstal | åttahundraetttusende (801000e) |
| På en check | åttahundraetttusen kronor och 00/100 öre |
| Tal | 801 000 |
|---|---|
801 000 med ord är åttahundraetttusen.
På en check skriver man åttahundraetttusen kronor och 00/100 öre.
Ordningstalet för 801 000 är åttahundraetttusende (801000e).