Tal i Ord
8 009 i Ord
åttatusennio
[...]
8 009 med ord är åttatusennio.
Hur skriver man 8 009 på en check?
På en check skriver man åttatusennio kronor och 00/100 öre.
Vad är ordningstalet för 8 009?
Ordningstalet för 8 009 är åttatusenniode (8009e).
Finns även på