21 050 i Ord
tjugoetttusenfemtio
| Tal | 21 050 |
|---|---|
| i Ord | tjugoetttusenfemtio |
| Ordningstal | tjugoetttusenfemtiode (21050e) |
| På en check | Tjugoetttusenfemtio kronor och 00/100 öre |
| Tal | 21 050 |
|---|---|
21 050 med ord är tjugoetttusenfemtio.
På en check skriver man Tjugoetttusenfemtio kronor och 00/100 öre.
Ordningstalet för 21 050 är tjugoetttusenfemtiode (21050e).