20 009 i Ord
tjugotusennio
| Tal | 20 009 |
|---|---|
| i Ord | tjugotusennio |
| Ordningstal | tjugotusenniode (20009e) |
| På en check | Tjugotusennio kronor och 00/100 öre |
| Tal | 20 009 |
|---|---|
| i Ord | tjugotusennio |
| På en check | Tjugotusennio kronor och 00/100 öre |
20 009 med ord är tjugotusennio.
På en check skriver man Tjugotusennio kronor och 00/100 öre.
Ordningstalet för 20 009 är tjugotusenniode (20009e).