1 998 i Ord
etttusenniohundranittioåtta
| Tal | 1 998 |
|---|---|
| i Ord | etttusenniohundranittioåtta |
| Ordningstal | etttusenniohundranittioåttade (1998e) |
| På en check | Etttusenniohundranittioåtta kronor och 00/100 öre |
| Tal | 1 998 |
|---|---|
1 998 med ord är etttusenniohundranittioåtta.
På en check skriver man Etttusenniohundranittioåtta kronor och 00/100 öre.
Ordningstalet för 1 998 är etttusenniohundranittioåttade (1998e).