180 000 i Ord
etthundraåttiotusen
| Tal | 180 000 |
|---|---|
| i Ord | etthundraåttiotusen |
| Ordningstal | etthundraåttiotusende (180000e) |
| På en check | Etthundraåttiotusen kronor och 00/100 öre |
| Tal | 180 000 |
|---|---|
180 000 med ord är etthundraåttiotusen.
På en check skriver man Etthundraåttiotusen kronor och 00/100 öre.
Ordningstalet för 180 000 är etthundraåttiotusende (180000e).