1 064 i Ord
etttusensextiofyra
| Tal | 1 064 |
|---|---|
| i Ord | etttusensextiofyra |
| Ordningstal | etttusensextiofyrade (1064e) |
| På en check | Etttusensextiofyra kronor och 00/100 öre |
| Tal | 1 064 |
|---|---|
1 064 med ord är etttusensextiofyra.
På en check skriver man Etttusensextiofyra kronor och 00/100 öre.
Ordningstalet för 1 064 är etttusensextiofyrade (1064e).