10 321 i Ord
tiotusentrehundratjugoett
| Tal | 10 321 |
|---|---|
| i Ord | tiotusentrehundratjugoett |
| Ordningstal | tiotusentrehundratjugoettde (10321e) |
| På en check | Tiotusentrehundratjugoett kronor och 00/100 öre |
| Tal | 10 321 |
|---|---|
10 321 med ord är tiotusentrehundratjugoett.
På en check skriver man Tiotusentrehundratjugoett kronor och 00/100 öre.
Ordningstalet för 10 321 är tiotusentrehundratjugoettde (10321e).