1 000 220 i Ord
en miljon tvåhundratjugo
| Tal | 1 000 220 |
|---|---|
| i Ord | en miljon tvåhundratjugo |
| Ordningstal | en miljon tvåhundratjugode (1000220e) |
| På en check | En miljon tvåhundratjugo kronor och 00/100 öre |
| Tal | 1 000 220 |
|---|---|
1 000 220 med ord är en miljon tvåhundratjugo.
På en check skriver man En miljon tvåhundratjugo kronor och 00/100 öre.
Ordningstalet för 1 000 220 är en miljon tvåhundratjugode (1000220e).