100 000 088 i Ord
etthundra miljoner åttioåtta
| Tal | 100 000 088 |
|---|---|
| i Ord | etthundra miljoner åttioåtta |
| Ordningstal | etthundra miljoner åttioåttade (100000088e) |
| På en check | Etthundra miljoner åttioåtta kronor och 00/100 öre |