| Număr | 70 |
|---|---|
| în Litere | șaptezeci |
| Ordinal | al șaptezeci-lea (70-lea) |
| Pe un cec | șaptezeci lei și 00/100 bani |
70
is
șaptezeci
Fun fact about the number 70
Întrebări frecvente
Cum se scrie 70 în litere?
70 în litere se scrie șaptezeci.
Cum se scrie 70 pe un cec?
Pe un cec se scrie șaptezeci lei și 00/100 bani.
Care este forma ordinală a lui 70?
Forma ordinală a lui 70 este al șaptezeci-lea (70-lea).
Numere Asociate
Disponibil și în
🇬🇧 70 in Words (English)
🇪🇸 70 en Palabras (Español)