| Număr | 438 |
|---|---|
| în Litere | patru sute treizeci și opt |
| Ordinal | al patru sute treizeci și opt-lea (438-lea) |
| Pe un cec | Patru sute treizeci și opt lei și 00/100 bani |
438
is
patru sute treizeci și opt
Fun fact about the number 38
Întrebări frecvente
Cum se scrie 438 în litere?
438 în litere se scrie patru sute treizeci și opt.
Cum se scrie 438 pe un cec?
Pe un cec se scrie Patru sute treizeci și opt lei și 00/100 bani.
Care este forma ordinală a lui 438?
Forma ordinală a lui 438 este al patru sute treizeci și opt-lea (438-lea).
Numere Asociate
Disponibil și în
🇬🇧 438 in Words (English)
🇪🇸 438 en Palabras (Español)