| Număr | 37 |
|---|---|
| în Litere | treizeci și șapte |
| Ordinal | al treizeci și șapte-lea (37-lea) |
| Pe un cec | Treizeci și șapte lei și 00/100 bani |
37
is
treizeci și șapte
Fun fact about the number 37
Întrebări frecvente
Cum se scrie 37 în litere?
37 în litere se scrie treizeci și șapte.
Cum se scrie 37 pe un cec?
Pe un cec se scrie Treizeci și șapte lei și 00/100 bani.
Care este forma ordinală a lui 37?
Forma ordinală a lui 37 este al treizeci și șapte-lea (37-lea).
Numere Asociate
Disponibil și în
🇬🇧 37 in Words (English)
🇪🇸 37 en Palabras (Español)