| Număr | 349 |
|---|---|
| în Litere | trei sute patruzeci și nouă |
| Ordinal | al trei sute patruzeci și nouă-lea (349-lea) |
| Pe un cec | Trei sute patruzeci și nouă lei și 00/100 bani |
349
is
trei sute patruzeci și nouă
Fun fact about the number 49
Întrebări frecvente
Cum se scrie 349 în litere?
349 în litere se scrie trei sute patruzeci și nouă.
Cum se scrie 349 pe un cec?
Pe un cec se scrie Trei sute patruzeci și nouă lei și 00/100 bani.
Care este forma ordinală a lui 349?
Forma ordinală a lui 349 este al trei sute patruzeci și nouă-lea (349-lea).
Numere Asociate
Disponibil și în
🇬🇧 349 in Words (English)
🇪🇸 349 en Palabras (Español)