| Număr | 2.011 |
|---|---|
| în Litere | două mii unsprezece |
| Ordinal | al două mii unsprezece-lea (2011-lea) |
| Pe un cec | Două mii unsprezece lei și 00/100 bani |
2.011 în Litere
două mii unsprezece
Fun fact about the number 11
Numere Asociate
Întrebări frecvente
Cum se scrie 2.011 în litere?
2.011 în litere se scrie două mii unsprezece.
Cum se scrie 2.011 pe un cec?
Pe un cec se scrie Două mii unsprezece lei și 00/100 bani.
Care este forma ordinală a lui 2.011?
Forma ordinală a lui 2.011 este al două mii unsprezece-lea (2011-lea).
Disponibil și în
🇬🇧 2.011 in Words (English)
🇪🇸 2.011 en Palabras (Español)
🇧🇷 2.011 por Extenso (Português)