| Număr | 2.007 |
|---|---|
| în Litere | două mii șapte |
| Ordinal | al două mii șapte-lea (2007-lea) |
| Pe un cec | Două mii șapte lei și 00/100 bani |
2.007
is
două mii șapte
Fun fact about the number 7