| Număr | 1.400 |
|---|---|
| în Litere | o mie patru sute |
| Ordinal | al o mie patru sute-lea (1400-lea) |
| Pe un cec | O mie patru sute lei și 00/100 bani |
1.400
is
o mie patru sute
Fun fact about the number 100